De campagne Kom op tegen Kanker is u wellicht niet onbekend. Het ligt voor de hand dat "Het plantjesweekend" ook in Herentals plaats vindt. Dit jaar is het thema "Ik kom op voor mijn zus" Iedereen kent wel iemand in de familie, vriendenkring of kennis met Kanker.

Onze stad zal met veel plezier deze actie ondersteunen en coördineren. De jaarlijkse azaleaverkoop gaat dit jaar door op 18, 19 en 20 september 2015.

Voor de verkoop zelf hopen we op de medewerking van verenigingen en vrijwilligers. Wij denken er aan om publieke verkoopstanden in te richten aan grootwarenhuizen en op de wekelijkse markt. Vrijwilligers die hieraan willen meewerken worden enkele uurtjes ingezet op een dagdeel naar eigen keuze. Daarnaast bieden wij aan verenigingen en scholen de mogelijkheid om enkele dozen (van 20 stuks) en promomateriaal (affiches, badges, flyers) te bestellen zodat zij een eigen verkoop kunnen organiseren bij een huis aan huis verkoop in je wijk, op de seniorenkoffie, in de kerk, op de ledenvergadering, in de klas ………… enz. Actievoerders hoeven geen geld voor te schieten want de afrekening doen we achteraf.

Op 7 september om 18.30 uur bent u hartelijk uitgenodigd op de info- en kennismakingsvergadering in de grote benedenzaal van het administratief centrum, Augustijnenlaan 30 , Herentals.

Wij hopen dat u wil meewerken aan dit "Het plantjesweekend"